Дівчина відомого турецького ресторатора, а також колишнього чоловіка Ані Лорак, Лілія почала вже підготовку до свят. Вони вдома нарядили ялинку, і приготували подарунки.

Нові stories з'явилися на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно дівчина показує кадри зі свого життя, особисті фотографії, а також, так як вона візажист, демонструє свої роботи.

Лілія, фото: Instagram
Лілія, фото: Instagram

Цього разу день пройшов у підготовки подарунків, які красиво упаковані в кольоровий папір, і були покладені під милу ялинку. Вражає розмір подарунків, мабуть, так щось варте.

Варто відзначити, що ялинка невеликих розмірів, але прикрашена неймовірно затишно. Поруч з нею була поставлена фігурка Діда Мороза, яка за розмірами як половина святкового дерева.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Лілія, фото: Instagram
Лілія, фото: Instagram

На другий день біля ялинки сидить вже маленька дівчинка, яка тягнеться до подарунків. Спочатку може здатися, що це дочка Мурата, однак, якщо придивитися, то стає зрозуміло, що це Олександра - дочка Лілії. Подібності з Сонею дійсно є, воно, всі діти схожі. Якщо придивитися, то вона як дві краплі води схожа на маму.

Варто відзначити, що кілька місяців тому Мурат зробив дівчині пропозицію, і вони всі разом встигли з'їздити на відпочинок, де познайомили дітей. Дівчатка подружилися, і разом з'являлися в соціальних мережах.

Нагадаємо, що наречена Мурата показала, чим краще Ані Лорак: міні-сукня не приховала нічого

Раніше повідомлялося, що еевеста Мурата показала, як це-бути на місці Ані Лорак

Також, наречена Мурата розповіла, як не упустити вигідну можливість, Ані Лорак варто б повчитися