Відомий телеведучий масштабних українських шоу "Співають всі!" і "Маска" на телеканалі "Україна" Володимир Остапчук, досить часто тішить шанувальників своїми фотографіями і відео на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 540 тисяч осіб.

Цього разу він поділився фотографією з ефіру шоу «Маска», де якось приміряв костюм Сніжинки.

«Який рік, така й сніжинка», - підписав він смішний знімок, на якому сидить на сцені у відповідному костюмі.

«Рік, звичайно, підгуляв. Але сніжинка та всі твої образи - це супер!!! Ти єдиний ведучий, якого хочеться слухати та бачити. Вовка, ти вогонь», - захоплюються його фанати.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

«Вова! Ти супер в будь-якому образі!», «Сподіваюся, 2022-й рік буде такий же веселий, як ця сніжинка», «Зі сніжинкою все чудово - наступний рік буде хороший», - пишуть люди.

«Коли йдеш до мрії, а мрія палена», «З ялинки впала, чи що?», «Блін, це біль всіх дітей до 2000 років, обійняти і плакати», «А що, у Сніжинок бувають хлопчики?», - жартують українці.

Володимир Остапчук, фото телеканал "Україна"
Володимир Остапчук, фото телеканал "Україна"

«Ну ти ж доросла людина! Ну чому не випити сорбекс чи ентеросгель? З ними реально легко пересуватися!», - несподівано радить дехто, маючи на увазі, вочевидь, позу ведучого.

«Дуже насичений був рік, впевнений що наступний "2222" також не менш цікавий буде», - цитує дехто виступ мера Києва Віталія Кличка.

Нагадаємо,яскраві образи Володимира Остапчука на шоу "Маска": Фредді Крюггер, Меркюрі, Гаррі Поттер

Як повідомляв "Знай.ua", Володимир Остапчук ніяк не заспокоїться після розлучення - зазіхнув на місце Дантеса: "Такі пристрасті, вам і не снилося"

Знай.ua писав, Володимир Остапчук розповів, чому так молодо виглядає в 37: "Заспиртувався нормально"