Рідний брат Дієго Марадони, колишній футболіст і тренер Уго Ернан Марадона раптово помер у віці 52 років. Про це повідомляє La Gazzetta dello Sport.

За попередньою версією, він помер від зупинки серця. Однак поки що немає офіційного підтвердження цієї інформації. Допомогу братові футболіста надавали більше ста медичних працівників, але врятувати йому життя не вдалося.

Уго Марадона помер з своєму будинку, розташованому в провінції Неаполь в Італії.

Популярні новини зараз
Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом "Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Як і його знаменитий брат, Уго присвятив все своє життя футболу. Його перший контракт з клубом "Наполі" був підписав, коли йому тільки виповнилося 18 років. Хлопець грав за різні клуби в Південній Америці, Європі, Японії та Канаді. Крім того, він встиг пограти за юнацьку збірну Аргентини.

Старший брат, чемпіон світу Дієго Марадона, пішов з життя 25 листопада 2020 року, коли йому було 60 років. За результатами розтину, причиною смерті легендарного футболіста став гострий набряк легенів. Його спровокувала хронічна серцева недостатність. Для всього світу смерть геніального футболіста стала важкою втратою.

Дієго Марадона, скріншот відео
Дієго Марадона, скріншот відео

Нагадаємо, лідер " ПСЖ "Ліонель Мессі в ніжному танці схопив і зацілував дружину, поки вона "бавиться" з пляшечкою: "Намагатися".

Як повідомляв " Знай.ua", вагітна Джорджина полетіла з дітьми на Північний полюс і залишили Роналду в Британії: "він чекає"

Знай.ua писав, " маячня цілковита! Не заслужив!": Ліонель Мессі офіційно "приділив" Кріштіану Роналду