Відомий український телеведучий, шоумен, а також учасник проекту "Холостяк", Микита Добринін почав підготовку до Нового року. Це перше свято, яке вони з коханою Дашею квітковою зустрінуть у новому статусі - батьків.

Новий пост був опублікований на його сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є. Чоловік зазначає, що це не тільки веселе свято, яке дозволяє зібрати рідних і друзів за одним столом, але і відмінний привід для того, щоб переглянути свої пріоритети, закінчити важливі справи, а також скласти плани на майбутнє.

Микита Добринін створив власний чек-лист того, що необхідно встигнути зробити до свята.

"Скласти плани на Новий Рік. Сядь і подумай, на що ти зробиш упор в новому році: будеш отримувати необхідні знання і навички, домагатися підвищення на роботі, готуватися до відкриття своєї справи, займатися спортом і т.д" - почав свою розповідь він.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Також, рекомендується позбутися від боргів. Це завжди неприємна річ, яка може лоскотати ваші нерви. Після цього можна буде змістити ваш фокус на більш глобальні проблеми.

Микита Добринін і Даша Квіткова, фото: Instagram
Микита Добринін і Даша Квіткова, фото: Instagram

Також, не варто забувати про генеральне прибирання. Мова йде не тільки про чистоту і порядок в будинку, але і про оточення і думки.

Обов'язково потрібно перевірити своє здоров'я, адже це те-з чим ні в якому разі не можна жартувати і відкладати на потім. З цим необхідно розібратися до свят, щоб зі спокійною душею потім відсвяткувати.

Фото зі сторінки Микити Добриніна
Фото зі сторінки Микити Добриніна

"Підвести підсумки року. Що б це не було-якщо ти просунувся вперед хоча б трохи - це вже досягнення. А якщо прогресу не було, то це відмінний привід в новому році вкласти більше часу і сил в свій особистісний і професійний розвиток" - підсумував Микита Добринін.

Нагадаємо, що "Холостяк" Микита Добринін пояснив, чому не варто шукати ідеального чоловіка

Раніше повідомлялося, що Даша Квіткова похвалилася сумнівним рекордом Микити Добриніна

Також, переможниця "Холостяка" Даша Квіткова влаштувала інтим з Микитою Добриніним на камеру