Вже незабаром Новий рік, а це означає, що українців потішить святковий випуск шоу "Новорічна Маска на каналі "Україна".

Українці зможуть зустріти Новий рік у компанії улюблених артистів, а також познайомляться з вісьмома новими зимовими героями, один із яких – запальна й енергійна Дзеркальна людина. Хто сховався під цією маскою - невідомо.

Зірковий детектив Оля Полякова припустила, що під маскою Дзеркальної людини може ховатися Михайло Поплавський.

Дзеркальна людина, фото телеканал "Україна"
Дзеркальна людина, фото телеканал "Україна"

"Раніше, коли до нас виходили нові маски, я завжди кричала, що там Іво Бобул. І зараз сказала б так само, але тут є проблемка – Іво Бобул цього вечора сидить з нами в залі. Тому в Дзеркальній людині сховався Михайло Михайлович Поплавський!" – вигукне Оля Полякова в ефірі масштабного шоу "Новорічна Маска на каналі "Україна".

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Дзеркальна людина, фото телеканал "Україна"
Дзеркальна людина, фото телеканал "Україна"

А ось чи правильна її здогадка – глядачі дізнаються вже цієї п’ятниці. Загадковий учасник запалить на сцені з піснею "Зима-холода" й досить незвично натякне на свою особу.

"Мої підказки знаходяться у викривленому світі задзеркалля. Будьте уважні – вмійте бачити у моєму світі особливий дар", – заінтригує Дзеркальна людина.

Дзеркальна людина також продемонструє шість фото, на яких ми побачимо відображення дуже відомих людей у викривленому дзеркалі. Серед них буде й знімок знаменитості, яка криється в цьому образі.

Варто нагадати, що найзагадковіша святкова прем’єра шоу "Новорічна Маска" відбудеться 31 грудня о 20:00 на каналі "Україна".

Нагадаємо, винова Краля На шоу "Маска" показала личко: Вірі Брежнєвій доводилося шепотіти перед Олегом Винником. Вперше учасниці вдалося так вдало заплутати зіркових детективів

Також Знай писав, від сліз на "Євробаченні" до танців на "Масці": як змінилися Melovin і Андрій Данилко, які дружать вже багато років

Раніше Знай повідомдяв, "Маска", фінал 2 сезону: Melovin ховався в костюмі Жирафи і не дав перемогти Олі Цибульській