Українцям показали, як змінилися стосунки артиста Андрія Данилка, а також його близького товариша і колеги Костянтина Бочарова, який відомий багатьом як Melovin.

Новий ролик з'явився на сторінці в соціальній мережі. TikTok, і там показали відразу два переломних моменти їхнього життя артиста.

У першій частині відеоролика показують Національний відбір на Євробачення, який пройшов ще в 2018 році в місті Лісабон. Це для Констатнтіна була друга спроба взяти участь і виступити на міжнародній арені, однак, на жаль, це не обернулося успіхом в перший раз, що його злегка вибило з колії.

@daarleen_

Лучший тандем #melovin #андрейданилко #шоумаска #меловин

♬ оригінальний звук - D

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У 2018 році він знову повернувся на Національний відбір, де і отримав бажану перемогу. Вони обнялися після виступу, і шанувальники не можуть намилуватися кадрами з ними, коли вони десь перетинаються.

У 2021 році для чоловіка був дуже насиченим. По-перше, влітку цього року він здійснив камінг-аут, а потім взяв участь у шоу "Маска", з якої вийшов переможцем. Для Андрія Данилка було дуже несподівано, що його друг переховувався під маскою, адже, він на нього абсолютно не робив ставок.

Він був такий радий, що MELOVIN переміг, що на емоціях швидко побіг на сцену і обійняв його.

У коментарях користувачі почали писати, що вони про це думають:

"Він змінився, став навіть красивішим, як на мене🥰";

"Шип шип🥰";

"Дуже приємно було дивитися на них 🥺";

"Два сонечка обіймаються 🥰";

"Раніше краш, а зараз...".

Скріншот коментарів, фото: TikTok
Скріншот коментарів, фото: TikTok

Скріншот коментарів, фото: TikTok
Скріншот коментарів, фото: TikTok

Нагадаємо, що Melovin розлігся на підлозі під час концерту і влаштував "дикі" танці попою на підборах

Раніше повідомлялося, що "Маска", фінал 2 сезону: Melovin ховався в костюмі жирафи і не дав перемогти Олі Цибульській

Також, Melovina визнали хоробрим серцем 2021 року