Анастасія Покрещук здивувала шанувальників своїм зовнішнім виглядом. Відповідний пост з'явився в соціальній мережі Instagram.

Українська блогерка і колишня учасниця проекту "Від пацанки до панянки" Анастасія Покрещук, яка стала відомою завдяки своїм величезним вилицям, любить хвалитися своїм тілом і фотографується вроздріб. Це зробило її популярною, зокрема на її офіційну Instagram-сторінку підписано 273 тисячі читачів.

Скрін, Instagram Покрещук
Скрін, Instagram Покрещук

27 грудня дівчина опублікувала колаж, на якому порівняла дві фотографії: в 30 і 33 роки. Різниця в зовнішності кардинальна - дівчина змінила своє обличчя різними пластичними операціями.

" 30 років і 33 пацани😹 👋 🏾 кого вибереш ти?) Всього 3 роки різниці, результат еб🔥йший, я вважаю😏", - повідомила вона.

Популярні новини зараз
Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо
Показати ще

Фолловери в більшості своїй не погодилися з Похрещук. Вони відзначили, що в 30 років дівчина була красивішою.

"Зліва все було супер. Потім-все зайве!"; "Зліва красуня просто!!"; "Фото три роки тому, Ви така красива😍 прям цукерка🍭"; "кращі зміни які я бачила😍 ви ідеальна😻❤️🔥", - повідомляють вони.

Нагадаємо, Дзідзьо "приставав" до Насті Каменських на шоу "Маска"? Михайло Хома розповів, навіщо дружина Потапа сунула йому руки під шубу.На шоу" Новорічна маска " на телеканалі Україна, артист Дзідзьо вирішив виділитися, і прийшов у Червоній шубі, яку підкреслив штучне жовте хутро з чорними вставками.

Як повідомляв Знай.uа, Дзідзьо розлютився не на жарт через жінку, Данилко запанікував поруч з ним: "Дайте бінокль, нічого не бачу"

Також портал Знай.uа писав, що Оля Полякова вперше розповіла, як над нею познущався відомий продюсер: "Дупло прийшло співати".Оля Полякова і Маша Єфросиніна нещодавно презентували на YouTube новий спільний проект - "дорослі дівчатка".