Єгор Крутоголов зворушив романтикою зі своєю дружиною Катериною. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Популярний телеведучий, актор і учасник гумористичної програми "Дизель шоу" Єгор Крутоголов любить ділитися з шанувальниками різними кадрами з особистого і професійного життя на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де на нього підписано понад 100 тисяч фоловерів.

Як відомо, актор "Дизель шоу" вже протягом п'ятнадцяти років у шлюбі зі своєю дружиною Катериною. Разом вони виховують двох синів - Льва і Макса.

28 грудня телеведучий опублікував зворушливе спільне фото з дружиною в Instagram.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

"кохана дружина - це не та, яка з усіх найулюбленіша, а та, яка одна єдина-кохана!",- повідомив він.

Фолловери підтримали думку Крутоголова.

"все правильно, дружина повинна бути одна і найулюбленіша"; " сьогодні ви мені снилися😂"; " класна фотка!🔥 Сумуємо! 😢 ❤ ️ "; "Катя віддай Єгору телефон😂 😂 😂 😂 😂"; "улюблений Єгорчик щастя вам і Здоров'я, дружина дуже красива,а ви для нас найкрутіший", - повідомляють вони.

Раніше повідомляли, зірка " Дизель шоу "Яна Глущенко обійняла беззубого красеня:" скільки йому років вже?".

Як повідомляв Знай.иа, Вікторія Булітко з "Дизель шоу" перетворилася на вогняну жрицю: чоловіки втрачають щелепи.

Знай.иа писав, Єгор Крутоголов з "Дизель шоу" зустріне Новий рік в компанії красунь: "дружина не ревнива".