Григорій Решетник зворушив шанувальників фотографією зі своїми дітьми. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Популярний телеведучий проектів каналу СТБ "Холостячка" і "Холостяк" Григорій Решетник є популярною персоною, до якого можуть прислухатися українці. Чоловік активно веде свою Instagram-сторінці, яка має п'ятсот дві тисячі передплатників. З ними він ділиться подробицями свого життя, а іноді спілкується у форматі сторіз.

Фото зі сторінки Христини Решетник
Фото зі сторінки Христини Решетник

Український телеведучий також є зразковим батьком і має багатодітну сім'ю. Зі своєю дружиною Христиною він виховує трьох синів: Діму, Івана та Олександра.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

28 грудня Григорій Решетник показав трьох синів. Хлопчики посміхаються в камеру і притискаються один до одного

"Reshetnik Boys 👶🏻👦🏻👦🏻🎄🎅🏼🎉", - повідомив він.

Фолловери почали активно коментувати даний пост.

"Красунчики"; "Молодший Гриша і його старші брати"; "Які класні ваші малюки олівці!❤ ️ ❤ ️ ❤ ️ "; "Які ви Класні!!!❤ Татова і мамина копія! У Новому році сестричку просите подарувати вам, хлопці!",- повідомляють вони.

Нагадаємо, фіналіст шоу "Холостячка" Олексій Тригубенко знайшов іншу після Ксенії Мішиної: "вона бісила, але без неї ніяк"

Також Знай писав, Макс Тарапата висловив все про Злату Огневич, не дочекавшись пост-шоу "Холостячки": "кілька днів вона плакала"

Раніше повідомляв Знай, відкинутого красунею Златою Огневич Романа Свечкоренка відправляють на "Холостяк", буде краще Добриніна і Заливака: "вже може".