Антоніна Матвієнко показала зворушливу фотографію своєї мами і дочки. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома українська співачка, а також дочка легендарної української артистки Ніни Матвієнко Антоніна намагається вести свій Instagram-блог, показуючи в фото і відеоформаті цікаві моменти її життя. На її Instagram підписано дев'яносто дві тисячі передплатників, які активно коментують кожен її пост. Іноді вона спілкується з ними у форматі сторіз.

28 грудня жінка опублікувала стару фотографію з її зірковою бабусею Ніною і її старшою дочкою Уляною. Фотографія зроблена в 1999 рік. Тоді дівчинці був один рік. Бабуся тримає свою дочку на колінах.

"Ой, що я знайшла. 1999 рік. Уляся і бабуся", - підписала вона фотографію.

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Відзначимо, що дочка зіркової співачки народила свою першу дитину, коли їй було 17 років і тоді ж вийшла заміж.

Нагадаэмо, Дзідзьо "приставав" до Насті Каменських на шоу "Маска"? Михайло Хома розповів, навіщо дружина Потапа сунула йому руки під шубу

Як повідомляв Знай.uа, Дзідзьо розлютився не на жарт через жінку, Данилко запанікував поруч з ним: "Дайте бінокль, нічого не бачу"

Також портал Знай.uа писав, що Оля Полякова вперше розповіла, як над нею познущався відомий продюсер: "Дупло прийшло співати".Оля Полякова і Маша Єфросиніна нещодавно презентували на YouTube новий спільний проект - "дорослі дівчатка".