Поліція Італії. Фото: OSCE
Поліція Італії. Фото: OSCE
Поліція Італії. Фото: OSCE

Італієць вбив свою дружину-українку за відмову в інтимі: не соромився про це говорити

80-річний італієць вбив свою українську дружину за те, що вона відмовила в інтимній близькості. Трагедія трапилася на католицьке Різдво: вночі з 25 на 26 грудня. 61-річна жінка була знайдена мертвою в будинку. Відзначається, що підозрюваного затримали наступного дня, але свідченням чоловіка поліцейські повірили не відразу. Ім'я загиблої Наталія Киричок, яка жила в Італії протягом двадцяти років.

Slavia, фото: Instagram
Slavia, фото: Instagram

Slavia після розлучення з Дзідзьо взялася за старе

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

На цей раз Instagram в розділі stories Slavia зізналася, що незабаром порадує українців відразу двома авторськими піснями. Саме зараз вона працює над їх записом, тому майже весь час проводить у студії звукозапису.

Віктор Павлік з сином, фото з Instagram
Віктор Павлік з сином, фото з Instagram

Віктор Павлік відвіз сина на свою малу батьківщину і показав рідний дім

Кадрами з сімейної поїздки поділилася блогерка і молода дружина Павлика на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежить понад 150 тисяч осіб. Так, стало відомо, що напередодні новорічних свят, Народний артист України Віктор Павлік вирішив відвезти маленького сина Михасика замість, де він народився і виріс.

Алекс Топольський, фото з instagram
Алекс Топольський, фото з instagram

"Холостяк" Алекс Топольський вибрав новорічну ніч, щоб освідчитися у коханні

Алекс зізнався, як сильно він любить Новий Рік. Він зазначив, що для нього це особливе свято, яке викликає найприємніші асоціації. Зазвичай Топольський зустрічає його в колі найрідніших людей, але цього разу все інакше, тому бізнесмен побажав своїм фанатам в цю чарівну ніч не віддалятися від сім'ї і весело відсвяткувати.

Житлові будинки, фото: Знай.ua
Житлові будинки, фото: Знай.ua

Українці зможуть отримати житло в оренду на 30 років: які документи потрібні

Абсолютно не секрет, що оренда житлового приміщення в Україні - вельми і вельми клопітка справа. Під час оформлення договору оренди житла у сторін нерідко виникає питання, а чи потрібно його засвідчувати у нотаріуса. У Міністерстві юстиції України дали на це питання офіційну відповідь.