Новий головний герой найромантичнішого шоу "Холостяк" Алекс Топольський, який має успішний бізнес в Америці і володіє акторською майстерністю, зараз активно розвиває свій аккаунт в Instagram і знайомить фанатів зі своїм яскравим життям.

Поки йдуть зйомки нового сезону, який глядачам покажуть навесні 2022 року, Алекс Топольський розміщує безліч постів і знімків, присвячуючи фанатів в цікаві подробиці свого життя, щоб вони дізналися головного героя "Холостяка" якнайкраще.

Алекс Топольський, фото: Instagram
Алекс Топольський, фото: Instagram

Цього разу чоловік зізнався, як сильно він любить Новий Рік. Він зазначив, що для нього це особливе свято, яке викликає найприємніші асоціації. Зазвичай Топольський зустрічає його в колі найрідніших людей, але цього разу все інакше, тому бізнесмен побажав своїм фанатам в цю чарівну ніч не віддалятися від сім'ї і весело відсвяткувати.

"У передчутті Нового року!🎄 Не соромтеся в цей день, признавайтеся один одному в коханні, згадуйте кращі моменти минулого року, посміхайтеся частіше, відчувайте серцем і будьте ласкаві один до одного! ❤" - написав Алекс Топольський.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадаємо, Алекс Топольський вже зайнятий? "Холостяк" з'явився перед 12 сезоном з кільцем на пальці - "Доводив, що можна"

Як повідомляв Знай.uа, "Холостяк" Алекс Топольський "прозрів" від проекту, Златі Огнєвіч не позаздриш: "Без почуттів"

Також портал Знай.uа писав, що "Холостяк" Алекс Топольський висунув суворі правила, таке залицяльникам Злати Огнєвіч і не снилося: "Я обираю..."