Дуже відома українська співачка, часта гостя всіляких телевізійних розважальних шоу, а також майже "таємне" кохання молдавського співака Дана Балана Тіна Кароль продовжує радувати своїх фанатів.

Цього разу Тіна прийшла в гості до програми "Зірковий шлях" одного з українських телеканалів, в студії якого розповіла про свої почуття, настрій, виховання сина, а також про те, що вже готова знайти другу половинку.

Про це стало відомо завдяки новому сюжету програми "Зірковий шлях", куди Тіна Кароль прийшла в студію і відповіла на безліч різних питань телеведучого.

Українська співачка Тіна Кароль після смерті чоловіка, батька її сина і її продюсера Євгена Огіра в 2013 році про особисте життя жодного разу не говорила. Для зірки ця тема була табу. Але в програмі "Зірковий шлях" Тіна поділилася, що вже готова до нових стосунків, проте не стала розкривати подробиць, чи вільне її серце.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Безумовно, спогади, вони десь губляться, але ніколи не загубиться те, що є в серцевій Чакрі. Чи готова я? Давайте ми залишимо цю історію на інший сезон", - заінтригувала Кароль.

В інтерв'ю своєму другові Даніелю Салему Тіна також розповіла, чи дізнається Україна, якщо співачка вдруге вийде заміж:

"Ні, це буде секрет", – відповіла артистка.

У свою чергу Салем зазначив, що Тіна не може бути вже заміжня, тому що він би точно про це знав.

Тіна Кароль, фото: Instagram
Тіна Кароль, фото: Instagram

У бесіді з Даніелем Салемом, з яким, до слова, Тіна підтримує хороші відносини, вона зізналася, що не покладає великих надій на людей, так як всім властиво змінюватися.

"Я не знаю справжньої дружби. Це реально мій такий пробіл. Я б цьому дуже хотіла навчитися - по-справжньому дружити. Хоча я щира, не ділюся секретами, я ніколи не буду ділитися секретами", - сказала Тіна Кароль в інтерв'ю.

Співачка розповіла, що її син Веніамін турбується про її особисте життя. Коли Тіна Кароль змінила свій імідж, її син дуже здивувався і запитав, чи не знайшла мама собі нареченого.

Тіна Кароль, фото: Instagram
Тіна Кароль, фото: Instagram

Він мені сказав: "Я знаю, навіщо ти це зробила, – Щоб бути ще молодше. Всі в класі кажуть, що у тебе мама дуже красива. І ти хотіла, щоб вони бачили, що ти ще краще. Що, ти шукаєш собі кого-небудь?", - процитувала сина Кароль.

Раніше повідомляли, Тіна Кароль зізналася, як вона справляється з сином-підлітком без чоловіка: "Я виховую лідера".

Як повідомляв Знай.uа, Алла Пугачова здивувала шанувальників перекошеним обличчям: одне око більше іншого.

Знай.uа писав, Тіна Кароль защебетала поруч з бородатим симпатяжкою: "Такий ніжний, затишний і чарівний".