Влад Яма неймовірно популярний український танцюрист, який, за довгі роки в шоу-бізнесі, взяв участь у багатьох телевізійних проектах - "Танцюють всі!", "Україна має талант", "Танці з зірками", "Ліга сміху" та інші.

Цього разу він опинився на" Новому каналі", в гумористичному шоу, ведучими якого виступають Леся Нікітюк та Сергій Притула. В "Хто зверху?", в рамках шостого раунду під назвою "Правда чи брехня" йому потрібно було сказати випадковий факт зі свого життя, а вже завдання Лесі - відгадати, чи дійсно таке було або чоловік бреше.

Фото зі сторінки Влада Ями
Фото зі сторінки Влада Ями

- Дивіться, я за своє життя не зламав жодної корони "Міс-Україна", Але я маю одну фобію. Я боюся котів.

Леся Нікітюк, почувши цей факт, вирішила пожартувати, що саме через це у них нічого не може бути спільного. І навіть прикинулася ненадовго кішечкою і все ж заявила, що вважає це брехнею.

Популярні новини зараз
Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею
Показати ще

"чиста правда. Справа в тому, що на мене в дитинстві вперше якось напала кішка бабусина. Вона побігла по всьому тілу, сильно подряпала мене. І потім це відбувалося ще кілька разів", - заявив Влад Яма.

Влад Яма, фото: Instagram
Влад Яма, фото: Instagram

"Влад Яма боїться кішок? Згадав фільм "Мумія", де лиса мумія боявся котів", - пише один з користувачів в коментарях.

Нагадаємо, Влад Яма, Артур Логай та Євген Клопотенко навчили піднімати настрій приємними заняттями: "Унікальний спосіб"

Як повідомляв "Знай.ua", суддя "Танців з зірками" Влад Яма ніжно обійняв дружину і заговорив про стосунки: "Буває важко"

Знай.ua писав, відібрав хліб у Андре Тана? Влад Яма нарядив дружину і сина яскравіше новорічної ялинки - "світяться" неоновим