Ще на початку року відомий співак MÉLOVIN не приховував, що переживає один з найскладніших періодів у своєму житті. Ніхто навіть не міг подумати, що саме тоді він переживав розрив відносин з коханим, які тривали довгі шість років. Відверте інтерв'ю артист дав у проекті "Вечеря з Дороті" на YouTube-каналі DOROTYE.

Зокрема, ведуча поцікавилася, як співак зрозумів, що він бісексуальний.

"Перший інтим з ким був?", - запитала ведуча.

"Еммм, з хлопцем ... так, з хлопцем», - зізнався співак.

"А як ти усвідомив, що ти любиш і дівчат, і хлопців, якщо у тебе інтим був, як я розумію, тільки з хлопцем?", - здивувалася інтерв'юер.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

"Ти знаєш, момент, коли я зрозумів - я зараз сиджу в кінотеатрі з дівчинкою, тримаємося за ручки, цілуємося ... Така милота, мі-мі-мі... проходить тиждень, я бачу хлопця, і думаю: "Гарний!». Тому я не ділю... фрази типу "MÉLOVIN - гей", "MÉLOVIN прикривається..." - це дуже нерозумно. Хлопці, типу ви мене знаєте краще і більше, ніж я себе?", - обурився виконавець.

Він додав, що ніхто не має права вирішувати питання його ідентичності за нього самого.

"Ви знаєте, яке п*рно я дивлюся? Все це дуже дико!», - додав він.

Скрин, Instagram "Танці з зірками" Меловін і Русіна
Скрин, Instagram "Танці з зірками" Меловін і Русіна

Нагадаємо, "Маска", фінал 2 сезону: Melovin ховався в костюмі жирафи і не дав перемогти Олі Цибульській.

Також Знай писав, від сліз на " Євробаченні "до танців на" масці": як змінилися Melovin і Андрій Данилко, які дружать вже багато років

Раніше Знай повідомляв, "Маска", фінал 2 сезону: Melovin ховався в костюмі жирафи і не дав перемогти Олі Цибульській