Ще в 2020 році, в шоу "Хто зверху?" на "Новому каналі" воювали між собою чоловіки (Сергій Притула, Дмитро Комаров, Євген Кошовий і Влад Яма) і жінки (Леся Нікітюк, Олена Шоптенко, Олександра Кучеренко і Настя Каменських).

Багато хто міг пропустити цей випуск, але в ньому відкрилося багато фактів про улюблених зірок шоу-бізнесу в Україні. Наприклад, в шостому раунді випуску, під назвою "Правда чи брехня", між собою воювали такі пари учасників, як Сергій Притула і Кучеренко, Влад Яма з Лесею Нікітюк, Дмитро Комаров з Настею Каменських і Олена Шоптенко з Євгеном Кошовим.

Дмитро Комаров, скріншот: Youtube
Дмитро Комаров, скріншот: Youtube

У третій парі спочатку факт озвучив Дмитро Комаров-він запитав, чи вірить виконавиця, що він міг подарувати своїй майбутній дружині зуб доісторичної черепахи. Але потім прийшов час Насті Каменських.

- Всі знають, що я дуже-дуже багато займаюся спортом. Чи правда, що у мене в райдері повинна їхати машина з тренажерами, коли я гастролюю?

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Ти напевно займаєшся багато спортом під час всіх гастролей, але спеціальна машина тренажери не щастить - це "брехня", - з легкістю заявив Комаров, злегка подумавши.

Фото зі сторінки Насті Каменських
Фото зі сторінки Насті Каменських

Як виявилося, він дійсно вгадав-ніяка спеціальна машина з тренажерами не їздить по гастролях артистки.

Нагадаємо, Настя Каменських розкинула свої напівголі ніжки на дивані, чекаючи Новий Рік без Потапа: "Ніби вперше"

Як повідомляв "Знай.ua", Настя Каменських захотіла любові, але про Потапа ні слова - фанати насторожилися: "А ззаду хто копошиться?"

Знай.ua писав, після зміни зустрічає чоловік Іван: Дмитро Комаров з "Світу навиворіт" випитав у "нічного метелика" все про її роботу