Відомий український артист Олег Винник показав серію знімків із своєю улюбленицею, якій неодноразово робив компліменти на шоу "Маска". Відповідні фото він розмістив у себе на сторінці в соціальній мережі Instagram. Там за життям свого кумира та секс-символа української естради стежать понад 964 тисячі людей.

На фото він із пухнастою іграшковою мавпочкою на плечах, яка по черзі затуляє йому очі, вуха та рот.

«Нічого не бачу, нічого не чую, нічого не скажу», - підписав співак знімок із плюшевою мавпочкою. Як відомо, на шоу «Маска» його фавориткою була велетенська Горила, під маскою якої ховалася співачка Таяна.

Скрін, Instagram Винник
Скрін, Instagram Винник

Скрін, Instagram Винник
Скрін, Instagram Винник

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Скрін, Instagram Винник
Скрін, Instagram Винник

«Подобаються вам мавпочки», «Я так розумію, що ця іграшка - це спогади про горилу з Маски», «Запав все-таки на Горилу!», - помітили уважні фанати співака.

Виннику вдалося розтопити серця своїх прихильниць дуже милим виразом блакитних очей.

«У вас такі милі очі», «Ну Олег Анатолійович, чого так мило?», - знемагають жінки.

«Не, ну, це Ви припиняйте! Розкажіть нам щось цікаве», «Які гарні фото», «Чудо наше», «Такі позитивні фото», «Вік нічому не перешкода, всі в душі ми діти», «Олежка, дуже-дуже прикольна фотка, цілую тебе в щічку», «Мій солоденький, я тебе кохаю до нестями», «Ви надзвичайно красивий і прекрасний чоловік», - додають представниці його «армії молодих вовчиць».

Нагадаємо, що Олег Винник запідозрив своє вічне кохання Таюне в обмані: "Так розвести мене - нереально".

Раніше повідомлялося, що Оля Полякова пішла з "Маски" з кінцями? Півфінал з Жирафом і Скандалом готуються провести без неї

Також, Олег Винник залишився без своєї улюбленої горили на шоу "Маска", Данилко намагався перешкодити