Відома українська блогерка, а також дружина телеведучого і "Холостяка" Микити Добриніна, Даша Квіткова поділилася новим святковим фото, і поговорила про вигорання.

Новий пост був опублікований на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно жінка радує шанувальників новими чарівними кадрами особистими, з чоловіком або ж маленьким сином.

Цього разу в кадрі вона з'явилася разом з Микитою Добриніним. Вони зробили спільне фото будинку біля прикрашеної ялинки, і щоб кадр вийшов більш атмосферним, Даша залізла чоловікові на плечі.

У самому пості вона вирішила заговорити на серйозну тему - бажанні у всьому приуспіти. Зараз їй 23 роки, і мама їй завжди говорила про те, що поспішати нікуди, потрібно зупинитися. Однак, Даша як народилася в 6 місяців, так з того моменту і поспішати жити.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"І в кінці кожного року моя ж швидкість і бажання встигнути все і відразу — дає мені запотиличник. хвилею накриває так, що я з натяжкою встигаю виринути, вдихнути повітря і знову зануритися" - йдеться в повідомленні під постом.

Завжди на фініші дуже багато нервів і життєвих уроків, через що з'являється шалений тиск у грудях.

Важливо пам'ятати при цьому, що після бурі настає затишшя, і весь наступний місяць вона присвятить саме відпочинку: "Великий видих. видих, тому що починається нова глава, повертаються всі сили і ресурси".

"Заплющити очі. Уявіть крабовий салат на столі або шубу, аромат мандарин, сміх і посмішки близьких, постріли салютів, куранти і бажання, які одночасно загадують мільйони людей" - підсумувала свій атмосферний пост Даша Квіткова.

Нагадаємо, що обов'язково потрібно встигнути до року Тигра: топ-5 порад від "Холостяка" Микити Добриніна

Раніше повідомлялося, що Даша Квіткова приголубила красеня на очах у Микити Добриніна

Також, переможниця "Холостяка" Даша Квіткова влаштувала інтим з Микитою Добриніним на камеру