Вікторія Булітко перевтілилася в білочку. Про це повідомляє Instagram-портал Дизель шоу.

Гумористка Вікторія Булітко має чимало шанувальників, тому вона намагається часто радувати їх новими фотографіями, відео або ж цікавими подробицями з особистого і творчого життя або в своєму Instagram, де за нею стежить понад 200 тисяч осіб. Фолловери намагаються лайкати і коментувати кожен її пост.

Як відомо, жінка взяла участь у новорічному випуску "Дизель шоу". Саме шоу можна буде побачити в святкову ніч, проте зараз з'явилася деяка інформація і звідти. Як повідомляє сам Instagram-портал "Дизель шоу", Віктотрія Булітко перевтілилася в білочку. Для самої актриси і гумористки не звикати.

Дитячі ранки мене "переслідують" і вже в дорослому житті — я ж із Запорізького ТЮГу — зараз це»Театр молоді". На дитячих ранках ким я тільки не була: і мишкою, і поросям, і сніжинкою, і Снігуронькою, і Бандиткою, і мочалкою, і принцесою, і ще перевтілювалася у багато інших персонажів, — розповіла Віка.

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот
Показати ще

Раніше повідомляли, зірка " Дизель шоу "Яна Глущенко обійняла беззубого красеня:" скільки йому років вже?".

Як повідомляв Знай.иа, Вікторія Булітко з "Дизель шоу" перетворилася на вогняну жрицю: чоловіки втрачають щелепи.

Знай.иа писав, Єгор Крутоголов з "Дизель шоу" зустріне Новий рік в компанії красунь: "дружина не ревнива".