Юрій Горбунов похвалився кулінарними навичками чотирирічного сина Івана. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відомий український актор і телеведучий Юрій Горбунов є популярною особистістю в нашій країні.

На його офіційну Instagram-сторінку підписано близько одного мільйона осіб, з якими він ділиться різноманітними подіями в житті і творчості. Фолловери вкрай активно реагують на кожен його пост, під кожною фотографією тисячі коментарів.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

29 грудня український телеведучий опублікував відеозапис підготовки до Нового року. Чотирирічний син Іван також був підключений до процесу і смажив хліб на сковороді. Дитина отримала завдання зробити бутерброди з рибою. Також телеведучий помітив, що страва корисна для фігури Каті Осадчої.

"У мене тут курси кулінарні. Який ти у мене молодець, синок", - схвально повідомив Юрій Горбунов на відео.

Також Знай писав, на "Танці з зірками" згадали про "скарби" Влада Ями і Юрія Горбунова: багатші Білла Гейтса. У понеділок, 22 числа, чого багато хто не знає, святкується День синів, з чим представники проекту і вирішили привітати українців.