Російська актриса, фотомодель, а також телеведуча і дочка заслуженої артистки Анастасії Заворотнюк розповіла про неприємну ситуацію, що склалася при посадці на літак.

Анна посварилася зі співробітницями авіакомпанії після невеликого відпочинку в Санкт-Петербурзі, куди дісталася з подругами на швидкісному поїзді "Сапсан". Назад вони вирішили повернутися за допомогою літака, але сильно спізнювалися і опинилися біля стійки з реєстрацією на рейс вже після її закриття.

Анна Заворотнюк, фото: Instagram
Анна Заворотнюк, фото: Instagram

Там була адекватна співробітниця, яка пропустила їх, але ось багаж здати до цього моменту вже було не можна. А з нею був величезний чемодан, який в якості ручної поклажі на борт пронести неможливо. Хоча та співробітниця заявила, що все ж для нього повинні знайти місце. Анна з подругами проходить через всі контролі, звідти дістали всі дорогі креми, через що дівчина сильно засмутилася. Однак це тільки початок, так як їх зупинила інша співробітниця "Аерофлоту", яка розмовляла з дочкою Заворотнюк і її подругами з негативним тоном.

"Неадекватна жінка. У неї не було бейджика. Але спілкувалася вона так, як ніби вона з в'язниці вийшла тільки вчора, от чесно", - каже Анна в Stories.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Анна Заворотнюк,instagram.com/anna_zavorotnyuk
Анна Заворотнюк,instagram.com/anna_zavorotnyuk

У підсумку, через травмонебезпечність валізи, їм запропонували знятися з рейсу і летіти наступним, але пасажирки заявили, що не можуть відмовитися від польоту. Через довгі 40 хвилин суперечки, вони все ж домовилися, що валіза опиниться в багажному відсіку, але, як заявив стюарт - його все ж доставлять наступним рейсом, через що сталася максимальна плутанина. І після всієї цієї ситуації багаж до неї так і не був доставлений - Анна написала заяву у відділ розшуку і сподівається, що весь вміст до неї повернеться.

Один з користувачів навіть розлютився на Анну назвав її з подругами "курками" через запізнення і заявив, що вони самі винні в цій ситуації через запізнення.

Нагадаємо, Сергій Жигунов втік від дружини і коханки до Анастасії Заворотнюк: "Два роки звикали..."

Як повідомляв "Знай.ua", донька онкохворої Анастасії Заворотнюк порадувала новиною перед Новим роком: "Мрії збуваються"

Знай.ua писав, донька онкохворої Насті Заворотнюк дозволила піску проникнути в інтимні місця: "Ми завжди будемо"