Популярна українська співачка Аліна Гросу, яка до недавнього часу працювала і жила в Росії, а тепер повернулася в Україну, заспівала і станцювала в парі з блогером Олегом Машуковським. Яскраве спільне відео з'явилося на сторінці хлопця в соцмережі «ТікТок», де за його життям і творчістю стежать понад 2,4 мільйонів читачів.

"Привезу тебе і в Роттердам", - підписав він ролик, публікуючи кадри з Гросу. На відео юна красуня в чорному топі на одне плече і з чокером на шиї танцює і підспівує своєму партнерові.

"Ой, як гаряче! Тепер ясно, чого так тепло стало", - із захопленням коментує побачене один з передплатників.

@mashukovskiy

Привезу тебя и в роттердам 😏 #whynothouse #mashukovsky

♬ Роттердам - GROSU

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

"Такий брутальний, ммм, дуже йде такий образ", " Ой, який. Можна і закохатися», "Ох вже цей погляд у Машуковського, з розуму звести може", - додають інші коментатори.

"Перефарбуй волосся в фіолетовий", "Слабо перефарбуватися в жовтий?", "Темне волосся йому дуже йдуть», "Зелений колір, будь ласка, поверни", - вимагають під відео шанувальники Машуковського.

Нагадаємо, що Настю Приходько змусив скакати Позеленілий Олег Машуковський:"вона всіх об**рает". Настя Приходько після сварки перетворила Олега Машуковського на свою "подругу".

Раніше повідомлялося, що Аліна Гросу пригадала найбільший "зашквар" у своєму житті до знайомства з Романом Полянським: "тривав всього 30 хвилин". Дівчина розповіла, чому звикла зустрічати Новий рік на роботі.

Також, Аліна Гросу "відбила" Машуковського у Анастасії Приходько-Полянський в прольоті