Зовсім недавно на телеканалі "1+1" відбулася прем'єра сьомого сезону улюбленого українцями серіалу "Свати".

У ньому знову взяли участь Федір Добронравов, Тетяна Кравченко, Людмила Артем'єва, Олександр Феклістов та інші. У сюжеті розказана історія подружжя Будько і Ковальови-Берковичів, які знову опинилися у вирі сімейних пристрастей. Їх внучка Женя виросла, зібралася заміж за шотландця, але бабусі і дідусі дуже хочуть допомогти зробити правильний вибір.

Свати, фото: Instagram
Свати, фото: Instagram

Зараз ми поговоримо про радянську і російську актрису Людмилу Артем'єву, яка втілила на екрані роль Ольги Миколаївної Ковальової. Вона зовсім не часто, але періодично радує шанувальників будь-якими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 215 тисяч осіб. Вона з'явилася у відео TikTok, де її порівняли з Тетяною Кравченко, яка зіграла Валентину Будько.

"Свати-7", скріншот: YouTube
"Свати-7", скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Чому її так мало", "Мені здається, що Ольга схожа на Ротару", "Ольга Миколаївна красуня в цьому сезоні", "Таке не можна порівнювати", - пишуть користувачі в коментарях.

@svatifan_7love

Не, ну Ольга Николаевна в 7 сезоне просто 🔥🥵 #сновымисватами#сваты7 #людмилаартемьева #ольганиколаевна😍 #рек #fypシ

♬ оригинальный звук - 𝚜𝚟𝚊𝚝𝚒𝚘𝚏𝚏𝚊𝚗 🎄❄

Нагадаємо, Валюха з серіалу "Свати" зустріла сестру після 60 років розлуки і виявилася баронесою - "Приїхала з Донецька"

Як повідомляв "Знай.ua", як змінилася Валюха з серіалу "Свати" з часів молодості - за що її полюбив Іван Степанович

Знай.ua писав, фінальний сезон "Сватів" змусив глядачів нервувати, очікування не виправдалися: "Все не так..."