Кохана дружина відомого українського хореографа Влада Ями Ліля поділилася розкішним новорічним фото та розповіла, чи готова вже до свята.

Лілія Яма активно веде свій блог в Instagram, де за її життям стежить понад 40 тисяч осіб. Тут дружина хореографа часто ділиться новими фото, відео, цікавими подробицями з життя, або ж своїми думками стосовно тої чи іншої теми.

Цього разу Лілія Яма вирішила поділитися новим фото та заговорила про новорічну метушню. На знімку красуня позувала у розкішній довгій сукні зі шлейфом. Лілія прилягла на диванчик та оголила свої стрункі розкішні ніжки.
Лілія Яма іронічно зазначила, що прилягла після того, як цілий день ходила по крамницях у пошуках подарунків для рідних та близьких.

Фото зі сторінки Лілії Ями
Фото зі сторінки Лілії Ями

"Втомилась і прилягла…🤪🎉🎄 А як ви би підписали це фото ?🤔 Коли цілий день бігала, стояла в заторах, щоб все встигнути, всім подарунки зібрати й відправити…🤪♥️💕 Але все вийшло і попереду такі пригоди… Аж мурахи побігли…🤪💃🏻", - так Ліля Яма підписала фото.

Фанати Лілії Ями одразу ж прийнялися залишати для неї компліменти та висувати свої версії, як би вони підписали це фото.

" Справжня жінка в очікуванні подарунків.."😁🖒😘", "Королева втомилася 👑", "Неймовірна красуня 😍", "Спляча красуня😍 Думаю, що принц не змусить себе чекати, "Бомбезне фото😍🤩", "Дуже красиво😍🔥", - зазначили вони.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, Злата Огнєвіч захотіла стати відомим бороданем, Олексію Дурнєву аж заціпило: "Б**"

Також Знай писав, Тіна Кароль "наплювала" на дієту і об'їлася сотнями калорій на ніч: "Олів'є не можна, а торт - святе"

Раніше Знай повідомляв, Лілія Ребрик "стерла" 10 років спільного життя з чоловіком, щоб знову стати нареченою: "Це тільки початок"