42-річний Джейсон Момоа за останні роки знявся в таких хороших картинах, як "Аквамен", "Ліга справедливості", "Дюна", "Дикий". А загальну популярність заслужив за роль в серіалі "Гра престолів".

Чоловік частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать більше 16,4 мільйонів чоловік. І зараз він з'явився в ролику TikTok при бажанні користувачів побачити, як він виглядав в молодості.

Джейсон Момоа, фото: Instagram
Джейсон Момоа, фото: Instagram

"Цікаво, як він виглядав, коли був молодшим? Він? Ну ладно, начнем...", - задається питаннями автор.

Видно, що чоловік не сильно змінився з юного віку - єдине, що його відрізняє - це довжина волосся. Раніше вони були набагато коротшими. Але красивим він продовжує залишатися досі, хоча користувачі не сильно приділили цьому уваги. Вони просять автора зробити подібні добірки з іншими акторами.
"А можна вічного старого Моргана Фрімена?", "З віком тільки краще став", "Господи, це просто шикарний чоловік", "Тепер він ще краще", "та він і зараз вогонь", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, "Не дивись наверх": Леонардо Ді Капріо зустрінеться з метеоритом і спробує запобігти Апокаліпсису

Як повідомляв "Знай.ua", зірка "Дюни" Джейсон Момоа нализався на прем'єрі "Будинок Гуччі" і голий станцював у натовпі: "Вперше в житті"

Знай.ua писав, Зендея з "Дюни" і "Людини-павука" обтягнула груди червоною стрічкою з голим животом: "Ахнув вголос"