Новий рік вже на порозі, і до головного свята року залишився всього один день. Тому зірки студії "Квартал 95" вирішили привітати всіх українців з прийдешніми святами та нагадати про святковий випуск "Вечірнього Кварталу"

Милим фото акторів студії "Квартал 95" поділилися на їх іnstagram-сторінці.

"До Нового року залишився 1 день! Вмикайте святковий випуск "Вечірнього Кварталу" 31 грудня о 20:00 на 1+1. Зустрічаймо Новий 2022 разом, адже традиції незмінні!🎄🎁", - сказано у повідомленні.

На опублікованому кадрі на фоні святкової ялинки позували усміхнені Євген Кошовий, Олена Кравець та Юрій Ткач. На фоні своїх колег 44-річна Кравець виглядала особливо юною та прекрасною.

Фото студії "Квартал 95"
Фото студії "Квартал 95"

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Зірка "Кварталу" обрала стильний та стриманий образ, вона одягла чорні штани в білий горошок та оверсайз піджак молочного кольору. Свій образ вона доповнила стильними прикрасами.

Євген Кошовий та Юрій Ткач позували в елегантних чорних смокінгах. Єдиною відмінністю була лише краватка, кошовий обрав класичний варіант, а Ткач - метелика.

Нагадаємо, Олена Кравець розповіла, чому відправила доньку жити одну в 15, і ні краплі про це не шкодує: "Нам не вистачало місця". Жінка про рішення дочки пожити окремо в 15 років.

Також Знай писав, Юрій Ткач, Олена Кравець та Євген Кошовий згадали найкращі подарунки на Новий Рік у дитинстві: "Це кайф, я була королевою двору". Зірки студії "Квартал 95" згадали найбажаніші подарунки на Новий рік у дитинстві

Раніше Знай повідомляв, Кравець з Кварталу 95 згадала, як пережила кілька викиднів: "Двоє пішли, двоє повернулися". Жінка розповіла про те, як дізналася про бажану вагітність, і про те, що у них двійня