Зовсім скоро глядачам покажуть абсолютно нове розважальне шоу "Ігри талантів" від телеканалу "Україна", яке створене за популярним світовим форматом The Game Of Talents.

Прем'єра відбудеться вже в лютому, а ведучим ігрового шоу стане відомий DZIDZIO.

"Стати ведучим шоу "Ігри талантів" – це новий досвід для мене. Це непросто бути в такій ролі, але я сам собі кинув виклик. Тому що шоу дуже цікаве не тільки для глядачів та учасників, але й для мене в першу чергу", - поділився популярний артист.

Дзідзьо, фото з Instagram
Дзідзьо, фото з Instagram

Учасниками шоу стануть звичайні українці, які випробують свою удачу в вгадуванні прихованих талантів людей, грунтуючись тільки на особистих враженнях і хитрих підказках. Якщо щасливчики успішно пройдуть три раунди, вони отримають головний приз - 150 тисяч гривень! А допоможуть їм у цій нелегкій справі найпопулярніші українські зірки і DZIDZIO.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

"Інтуїція – це мій головний інструмент, і я їй дуже довіряю. З кожним разом я стараюсь відшліфовувати майстерність, як нею користуватись. Тож це неабияк знадобиться мені в новому шоу", – зазначив DZIDZIO.

Дзідзьо, фото з Instagram
Дзідзьо, фото з Instagram

Розважальний проект за форматом The Game Of Talents вперше вийшов на телеекрани в 2019 році, а вже два роки по тому локальні версії шоу побачили глядачі в США і багатьох країнах Європи, серед яких Іспанія, Великобританія, Франція, Італія, Нідерланди, Бельгія і Швеція.

Україна стане десятою країною, яка готує адаптацію цього неймовірного проекту. Українська версія налічуватиме 12 епізодів.

Фото з телеканалу "Україна"
Фото з телеканалу "Україна"

Нагадаємо, "Танці з зірками" відходять у минуле? В Україну повертається улюблене шоу Дженіффер Лопес, що потрібно вміти учасникам

Як повідомляв Знай.uа, зібрався посунути Melovin? Володимир Остапчук пообіцяв гучний камінг-аут на шоу "Маска"

Також портал Знай.uа писав, що Оля Полякова на шоу "Маска" розповіла про спільну дитину DZIDZIO і Цибульської: "Як ти міг? Що за кум?"