Відома українська співачка Світлана Лобода вирішила розповісти про те, яким був для неї минулий рік, і чого вона встигла за цей час досягти.

Новий пост був опублікований на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно дівчина радує шанувальників новими кадрами і відео, які, до слова, досить часто монтує самостійно, так як нікому більше не довіряє.

На нових кадрах вона одягла пишну перуку темного кольору, і волосся трохи коротше, ніж натуральні у співачки. Наряд також особливий-чорне плаття з блискітками і великим вирізом на грудях, а також хутряна накидка чорного кольору. Цей образ вона спеціально підібрала для проекту "Ciao", де зірки виконають свої пісні італійською мовою. Ось, Світлана Лобода і підібрала собі образ Італійки.

На самому початку своєї публікації дівчина захотіла подякувати всім за любов в році, що минає.

"Для будь-якого артиста важлива оцінка його глядача і я абсолютно щаслива, що моя творчість знаходила такий сильний відгук у ваших серцях цього року ☺" - пише Світлана Лобода.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Ось, наприклад, вона стала однією з кращих виконавицею року за версією деяких видань, а відео на пісню "рідний" став найкращим кліпом 2021 року, зокрема в Україні.

"Це, безсумнівно, надихає мене працювати ще більше в новому році і вже 1 січня о 22-30 в проекті "Ciao" на @1tv прозвучить оновлена версію пісні" рідний " італійською мовою😁 😎. Це буде дуже ефектно !!!😁 😂 🤞Не пропустіть!"- продовжила розповідь співачка.

У коментарях користувачі почали писати про те, що думають про це:

"Софі Лорен 😍";

"❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️";

"СВІТЛАНА СЕРГІЇВНА, ви найкраща!!! ❤Дякую вам за ваші пісні, за запальні концерти, за емоції 🤗!!! Без вас світу було б нудно!!! 😍Ми вас любимо!!! ❤❤🙏🏻🙏🏻❤❤";

"Ще жоден рік з Вами не пройшов без мільйона здивувань 😂 ☝ 🏻кожен день ... нове потрясіння! Дякую вам за ще один чудовий рік, за ваші прекрасні пісні ❤️";

"Дякую Вам за найкращий рік ❤️";

"Спасибі Вам за цей рік! Дякую, що радуєте нас своєю творчістю❤️🎄 Дякую за вашу увагу до фанатів🙏 🏻";

"Як вам йде ця зачіска ♥️😍".

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Нагадаємо, що Світлана Лобода хотіла створити новорічну атмосферу, але запаморочила всім голови

Раніше повідомлялося, що Світлана Лобода з новою зачіскою розкрила свої плани на новорічну ніч

Також, Світлана Лобода в розкішній сукні засяяла перед Новим роком, фанати не змогли стриматися