Українська співачка та автор пісень Світлана Лобода розповіла про те, як було створено один із найвідоміших та найулюбленіших її хітів – "40 градусов", його знають також під назвою "Нравится".

Світлана Лобода виклала на своїй сторінці в instagram фрагмент інтерв'ю для передачі "Позаочі" на телеканалі "Інтер" і зізналася, що деякі моменти довели її до сліз. Особливо зворушили співачку спогади Дмитра Монатика.

"Дімочко, я дуже пишаюся тобою і люблю тебе, твоя праця та талант переміг все!! ", - написала вона на своїй сторінці.

Світлана Лобода, скриншот instagram.com/lobodaofficial
Світлана Лобода, скриншот instagram.com/lobodaofficial

"Дякую тобі за те, який ти... добрий, відкритий, чесний і справжній. бережи себе люблю", - додала співачка.

Монатик розповів, що був дуже щасливим, коли його пісню "40 градусів" Лобода обрала для свого репертуару, його мрія збулася. Проте це не завадило автору трохи поторгуватися. Продати пісню він хотів за 500 доларів, а адміністратор Лободи запропонував 400. Монатик не погодився, а потім "дві години сидів над телефоном і все сподівався, що таки передзвонять, і вже був готовий віддати за 400". Пісню все ж таки забрали за суму, яку Монатик назвав спочатку.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Світлана Лобода, скриншот instagram.com/lobodaofficial
Світлана Лобода, скриншот instagram.com/lobodaofficial

Цікаво, що в оригінальному варіанті Монатика героїня звертається не до матері, а до подруги. Проте Лобода трохи змінила слова, що, на думку автора, зробило пісню глибшою, зрозумілішою.

Світлана Лобода, згадуючи про цю історію, розповіла, що вперше почула "40 градусів", коли пісню, яка тоді здавалася жартівливою, виконував Дмитро Монатик, граючи на гітарі. Лобода одразу представила інший акомпанемент.

"Я десь чула, що там мають бути скрипки, оркестр, і воно все зазвучить, як треба, красиво, дорого", - розповіла співачка.

Світлана Лобода, скриншот instagram.com/lobodaofficial
Світлана Лобода, скриншот instagram.com/lobodaofficial

Незважаючи на те, що продюсеру пісня спочатку не сподобалася, Світлана Лобода все ж таки придбала її і зрештою зробила хітом.

Знай.ua нагадує: Світлана Лобода отримала материнську турботу від іменинниці Лоліти: "Вона вся така, приїжджала і годувала..."

Як раніше повідомляв Знай.ua: Світлану Лободу хотіли присоромити за відібраний телефон у доньки, але не вийшло: "Нав'язати дитині побільше..."

Також Знай.ua писав: Світлана Лобода у крихітному бікіні показала свою робочу сторону: "Ззаду теж чудовий вигляд"