Ось і підійшов до кінця сьомий, фінальний сезон гумористичного серіалу "Свати", в якому важливу роль зіграв Федір Добронравов - він втілив на екрані образ Івана Степановича Будька.

Чоловік практично не радує шанувальників будь-якими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 380 тисяч осіб. А в Україні він не з'являвся досить давно після того, як йому заборонили в'їзд через відвідування окупованого Криму.

Скрін, Instagram Добронравов
Скрін, Instagram Добронравов

Зараз в TikTok з'явилося відео-порівняння з Федором Добронравовим і його синами. Вони теж актори-Віктор та Іван.

"Це сім'я Добронравових. А як вони виглядали раніше?", - пише автор цього відео.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Після їх спільного знімка, зробленого протягом останніх двох років, на екрані з'являються три архівних фотографії з малюками і ще молодим Федором.

@svaty.svaty

#рек #рекомендации #добронравовы #сватылучшие #сваты7

♬ оригинальный звук - 🌸💗

"Старший син на 2 фотці краш", "Серйозно, його син в 7 сезоні грав?", "Старший просто копія батька", "Обожнюю старшого і молодшого, який грав в "Кадетство", "А Віктор правда схожий на Добронравого в молодості", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Ольга Миколаївна "обскакала" Валюху з серіалу "Свати" по красі і прикувала до себе погляди: "Схожа на Ротару"

Як повідомляв "Знай.ua", Федора Добронравова зі "Сватів" спіймали за поїданням реквізиту на зйомках: "Не можу відірватися"

Знай.ua писав, Федора Добронравова зі "Сватів" після підтримки анексії Криму, обійшов "чорний список" СБУ: "Не створює загрози"