Зовсім недавно стало відомо, що Святослав Вакарчук повертається на знімальний майданчик нового сезону пісенного шоу "Голос країни".

Популярний український виконавець опинився в суддівському кріслі, щоб протистояти Олексію Потапенко, надії Дорофєєвій і Олі Поляковій. Артист періодично радує шанувальників будь-якими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать близько 100 тисяч чоловік.

Святослав Вакарчук, фото: Instagram
Святослав Вакарчук, фото: Instagram

"Музика і діти - що може бути краще? :) З Новим роком! Нехай у новому році збудуться ваші мрії", - пише Святослав Вакарчук у публікації.

Він постав на одній фотографії з безліччю малюків. Всі вони знаходяться близько одного величезного, білосніжного фортепіано. Але ж зовсім недавно він зайшов в Національний інститут раку, щоб привітати маленьких пацієнтів з новорічними святами.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Святослав Вакарчук, фото: Instagram
Святослав Вакарчук, фото: Instagram

"Спасибі, дуже приємно було Вас побачити!", "Навіть мріяти не могла про таке! Бути на вашому концерті - це клас, але бути поруч з вами на одному майданчику - це передноворічне диво!", "Мрії збуваються❤️ дуже рада була вас бачити👏", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, "Дві в одну річку не ввійдеш": українець навчив китайця співати на солов'їній - заплаче навіть Вакарчук

Як повідомляв "Знай.ua", Іван Дорн назвав свої виступи в Росії "щепленням від агресії": "Уявляю українську культуру"

Знай.ua писав, Святослав Вакарчук після розлучення оцінив Еліну Світоліну: "Так хочеться"