Відомий український радіоведучий і шоумен Слава Дьомін 30 грудня 2021 року опублікував на Youtube-каналі "Люкс ФМ" 20-хвилинне відео про "Музичну Платформу", в ході якого розповів про незвичайний подарунок Андрія Данилка, сім'ю Світлани Лободи, фільм Дмитра Монатіка і багато іншого протягом відповідей на 29 питань.
Слава частенько радує шанувальників будь-якими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 120 тисяч осіб. І зараз він виклав привітання З Новим Роком від імені мами віри Сердючки.

Слава Дьомін, скріншот з відео
Слава Дьомін, скріншот з відео

"Привітання з Новим Роком від @v_serduchka і @belokoninnaviktorovna 🎅🤶🎄🔝 посилання на повний випуск у мене в сторіс👆", - пише Дьомін в публікації.

- Привітайте, будь ласка, З Новим Роком трьома словами.

"Хочеться придумати якийсь віршик, але про тигрулю немає... на тигр немає рими", - зізнається Андрій Данилко.

Але потім він все ж знайшов, хоч і не надто правильне слівце "тигруля-піс*ля", тому привітати українців вийшла Інна Білокінь.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Дорогі, шановні українці, щоб ви ніколи не пили пігулки, не лежали в люлі, а були як ті тигрулі", - заявила вона.

Нагадаємо, Антон Wellboy зізнався лисому другу Тіни Кароль, що перший "кекс" стався лише недавно: "Я люблю наодинці"

Як повідомляв "Знай.ua", Тіна Кароль погодилася пройти голою на публіці, її Лисий друг задоволений: "Ми не проти"

Знай.ua писав, улюбленець Тіни Кароль Слава Дьомін став схожим на свого пса: "Одна особа"