Відомий український артист Олег Винник поділився кількома фотографіями з Олею Поляковою, щоб нагадати фанатам про те, що сьогодні відбудеться Новорічний випуск "Маска".

Виконавець частенько радує шанувальників будь-якими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 960 тисяч чоловік. На цих фотографіях Оля вибрала максимально відвертий і привабливий наряд. Можна помітити напівголі ніжки і пружні груди, яку видно через пишне декольте.

Скрін, Instagram Винник
Скрін, Instagram Винник

"Сьогоднішня ніч особлива і вона обіцяє бути воістину чарівною, а теплого відчуття щастя і добра додасть "новорічна МАСКА"! Тому Побачимося о 20:00 на @kanalukraina🥰", - пише Олег Винник у публікації.

На першому знімку вона максимально притиснулася до нього.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Олег Винник, скріншот з відео
Олег Винник, скріншот з відео

"Ну красиво ж, всіх з Новим Роком, всіх благ, і неймовірно великий💘", "Дорогий мій, Олег, ви для мене особлива людина в житті здоров'я, вам і розуміння! Щастя, і побачся, мені б з вами наживо,💝 в Новому році! Дуже цього хочу я!💋", "Це дійсно красиво вийшло!", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Олег Винник розсекретив свою нову "Ніно" і це не Таюне - 31 грудня проведуть разом: "Довгоноге щастя"

Як повідомляв "Знай.ua", Олега Винника осідлала фаворитка з шоу "Маска", нічого не бачить і не чує: "Запал все-таки..."

Знай.ua писав, Оля Полякова увійшла в DZIDZIO і знайшла там Винника з Кензовим: "Потрібно було це зробити, поки я ще молода"