Відома українська реперша Alyona Alyona задалася питанням - що ж наробив 2021 рік, адже він перевернув її життя з ніг на голову і підросив купу різних випробувань, життєвих випробувань.

Тим не менш, вона залишилася задоволена за те, що цей рік подарував їй любов всього її життя. Тому вона може поділитися своїми почуттями і прожити всі події з хлопцем. Про це вона розповіла на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 375 тисяч осіб.

Alyona Alyona, Фото Instagram
Alyona Alyona, Фото Instagram

"Крутий рік... Я щиро бажаю, щоб 2022 був ще крутіше для всіх нас. Сьогодні ми з Денисом вітаємо Вас удвох і бажаємо вам: подвійну дозу щастя, здоров'я, яскравих емоцій. щоб мрії здійснювалися вдвічі швидше і працювалося вам удвічі легше", - пише Alyona Alyona в публікації.

Вона зазначила, що дуже любить своїх фанатів і міцно-міцно їх обіймає.

Популярні новини зараз
Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Фото зі сторінки Alyona Alyona
Фото зі сторінки Alyona Alyona

"Клас🔥", "Класні ви", "Целюлю - це тепер головне слово 2022 року!", "Взаємно, дорогі!", "Вітаю з новорічними святами, нехай завжди буде любов в серці і всі мрії збуваються💓", "I я в році, що минає знайшла коханого чоловіка❤️", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Alyona Alyona зізналася, що їй заважає танцювати на весіллях: той ще "якір"

Як повідомляв "Знай.ua", рэпершу Alyona Alyona обікрали перед Новим роком: "Нічому життя не вчить"

Знай.ua писав, "Не боюся": Alyona Alyona взяла в рот блискавку і показала багатий "внутрішній світ"