Зовсім недавно ми писали про те, як російська актриса, фотомодель, а також телеведуча і дочка заслуженої артистки Анастасії Заворотнюк Анна потрапила в неприємну ситуацію в аеропорту.

Зараз потрібно нагадати, що у актриси, яка зараз продовжує боротьбу з онкологією, є ще й син Майкл. Стрюков народився 13 липня 2000 року в Сполучених Штатах Америки і після повернення він записав перший сингл - соло блек-метал проект Lepra з піснею "вовча ягода".

Анастасія Заворотнюк і Валерій Гаркалін, скріншот з відео
Анастасія Заворотнюк і Валерій Гаркалін, скріншот з відео

"Окрему подяку хочу висловити всім тим, хто підтримали сея неабияку авантюру😆 а саме: моїй дружині, поки тільки громадянської, але це поки) і одночасно художниці даної обкладинки, Гошану (людині не дала мені в процесі запису збожеволіти), і звичайно ж Олесі, яка зіграла всі барабанні партії, які виразно вивели пісню на абсолютно новий рівень)", - пише хлопець у публікації.

Йому 21 рік, а його дружина за професією художниця і як дві краплі води схожа на Анастасію Заворотнюк.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Де можна послухати, незрозуміло", "Дуже професійно👍", "Ти просто крутий😍 Здоров'я твоїй родині, і удачі в музичній кар'єрі🔥", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Сергій Жигунов втік від дружини і коханки до Анастасії Заворотнюк: "Два роки звикали..."

Як повідомляв "Знай.ua", дочка "Моєї прекрасної няні" Заворотнюк показала справжнє обличчя: називала жінок "курками" і кричала на весь аеропорт

Знай.ua писав, дочка онкохворої Анастасії Заворотнюк порадувала новиною перед Новим роком: "Мрії збуваються"