Відома українська співачка Ані Лорак (Кароліна), яка вже не один рік відзначає новорічні свята в Російській Федерації, в 2021 році обійшлася без привітань своїх фанатів, але зате в 2020-му записала ціле відео.

Виконавиця частенько радує шанувальників будь-якими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 7,2 мільйонів чоловік.

Ані Лорак, фото з Instagram
Ані Лорак, фото з Instagram

"З Новим роком, улюблені!❤️ Найкраще тільки починається! Добро переможе!✨", - написала вона в підписі до публікації.

Але ось у відео вона сказала більше приємних і теплих слів, яких від неї і чекають. Вона постала в червоній сукні з напівпрозорим декольте, крізь яке можна побачити пружні, пишні форми артистки.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

"Дорогі мої, улюблені, З Новим Роком, З Новим щастям. Я від щирого серця бажаю здоров'я, любові, благополуччя. Життя - це дар, а щастя - це вибір. Так давайте ж бути найщасливішими і створимо кращу версію себе", - говорить Ані Лорак.

Ані Лорак, фото з Instagram
Ані Лорак, фото з Instagram

"Який прекрасний голос😍", "Найкраща, найкрасивіша😘", "I лопнула від ботокса в кінці", "Кароліна, Ви настільки мудра жінка і красива🌹", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, самотня Ані Лорак вирішила не морочитися через вибір вбрання на Новий Рік: "Можна і в піжамі"

Як повідомляв "Знай.ua", дочка нової нареченої Мурата виявилася схожою на дівчинку Ані Лорак, як дві краплі води: відразу і не відрізнити

Знай.ua писав, Ані Лорак розповіла про кохання після зустрічі з Тетяною Навкою: "Дуже приємно"