Відомий шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво досить часто говорить з шанувальниками на відверті теми, про які інші соромляться або бояться спілкуватися.

Зовсім недавно він розкрив свої думки з приводу сексу втрьох. Шоумен і незмінний суддя шоу "МастерШеф" любить радувати шанувальників будь-якими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать більше одного мільйона чоловік. Ектор зізнався, що в його досвіді було багато пропозицій від дівчат - секс утрьох, позбавлення невинності, секс-вечірки, оргії та інше.

Ектор Хіменес-Браво, фото: Instagram
Ектор Хіменес-Браво, фото: Instagram

А ще він любить оголюватися, демонструючи фізично струнке тіло. У січні 2021 року він виклав пост, в якому постав на ліжку, без трусів, сховавши статевий орган під ковдрою.

"Тут могла б бути Ваша реклама", - пише Ектор Хіменес-Браво в публікації.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

У коментарях можна помітити багато захоплених відгуків від українських дівчат і жінок. Хтось просто не очікував побачити такий знімок.

Ектор Хіменес-Браво, фото: Instagram
Ектор Хіменес-Браво, фото: Instagram

"Від вас не очікувала таке побачити. Красиво, дуже красиво👏", "Вау, якого розміру люля-кебаб?", "Всі Наташі, Мариночки, Олечки і Людочки України збіглися сюди", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, зірка "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво одягнувся в траур перед Новим роком: "Не наше свято..."

Як повідомляв "Знай.ua", Ектор Хіменес-Браво відповів на питання - чи стане він батьком: Настя Каменських і Надя Дорофєєва в кандидатках

Знай.ua писав, зірка МастерШеф Ектор Хіменес-Браво нагадав українцям про старенькі Нокіа і проблемних додатках: "Сходіть з розуму?"