Почався 2022 рік, який почнеться для любителів романтичних шоу "Холостяк" і "Холостячка" з дванадцятого сезону з Алексом Топольським.

Вже десь місяць ми знаємо, що у фіналі Злата Огнєвіч вибрала Андрія Задворного і не змогла побудувати з ним міцні стосунки, так як у чоловіка пропали до неї почуття. А зараз практично всі з її оточення-Дмитро Шевченко, Роман Свечкоренко - знайшли собі дівчат. Тому залишився тільки Макс Тарапата, який вчинив, як справжній лицар, коли прийшов підтримати її у важку хвилину.

Злата Огнєвіч, скріншот: Instagram
Злата Огнєвіч, скріншот: Instagram

Зараз ми пропонуємо подивитися на виконавицю разом з сестрою. Ще рік Юлія виставила чарівний знімок у себе на сторінці. Вона стоїть позаду Злати і ніжно її обіймає, дивлячись з посмішкою в камеру.

"Спасибі маестро @jorka_mi @evseeva_evgeniia за прекрасний наш образ sisters look❤️ ти справжній профі🥰 як гармонійно ти все підібрала, спасибі🤩", - пише дівчина в публікації.

Злата Огнєвіч, фото: Instagram
Злата Огнєвіч, фото: Instagram

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Відразу видно, що Ви сестри", "Дуже красиві😍", "Не могла спокійно дивитися це останнє пост-шоу😢 Злата така мудра, сильна, мужня дівчинка", "Я така щаслива, що ми є один у одного", - пишуть користувачі в коментарях. Останній з них написала Злата.

Нагадаємо, Роман Свечкоренко проміняв "Холостячку" Огнєвіч на 21-річну красуню, що любить знімати штани: "Взагалі вогонь"

Як повідомляв "Знай.ua", справжню любов Злати Огнєвіч випадково вистежили після "Холостячки" - дивилася, як на Бога: "вона грає"

Знай.ua писав, колишній Злати Огнєвіч Макс Тарапата розсекретив свій магічний ритуал - за такого нареченого битимуться всі: "Прокинеться наївна..."