Вікторія Булітко здивувала шанувальників оригінальним новорічним образом відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Гумористка Вікторія Булітко має чимало шанувальників, тому вона намагається часто радувати їх новими фотографіями, відео або ж цікавими подробицями з особистого і творчого життя або в своєму Instagram, де за нею стежить більше 200 тисяч чоловік. Фолловери намагаються лайкати і коментувати кожен її пост.

31 грудня дівчина опублікувала серію фотографій в соціальній мережі Instagram, на яких постала в маленькій короні. У підписі до них вона написала побажання в новому 2022 році.

Ддорогі мої, вітаю вас з наступаючим 2022-м. 🎉 😘 нехай разом з тигром у ваше життя увірвуться радість, затишок і казкова любов! Зустрічайте цей рік з посмішкою-сьогодні о 20: 00 чекаю всіх на новорічне «Дизель Шоу» на ICTV! Неймовірно феєричний і смішний початок року вам забезпечено!",- повідомила вона.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Фолловери почали активно коментувати фотографію.

"З наступаючим, принцеса😍 👏"; "З наступаючим, моя зірка. багато нових проектів в СЛР. здоров'я-щоб на все вистачило сил ()"; "З наступаючим😘🌲💋🐅🎁🎅❤", - повідомляють вони.

Раніше повідомляли, зірка " Дизель шоу "Яна Глущенко обійняла беззубого красеня:" скільки йому років вже?".

Як повідомляв Знай.иа, Вікторія Булітко з "Дизель шоу" перетворилася на вогняну жрицю: чоловіки втрачають щелепи.

Знай.иа писав, Єгор Крутоголов з "Дизель шоу" зустріне Новий рік в компанії красунь: "дружина не ревнива".