Ігор Ніколаєв показав як святкує Новий Рік. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відомий російський співак і композитор Ігор Ніколаєв, який також знайомий аудиторії як колишній чоловік артистки Наташі Корольової, досить часто радує армію шанувальників свіжими і яскравими публікаціями на своєму акаунті в соцмережі Instagram, де за ним стежить 1,2 мільйон чоловік.

31 Грудня він опублікував фотографію зі своєю дружиною Юлією Проскуряковою на тлі ялинки. Чоловік тримає коробку з подарунками і посміхається на камеру.

Ура!! Новий рік настав!!! На моєму рідному Сахаліні вже опівночі!!! З Новим роком, друзі", - повідомив він.

Популярні новини зараз
Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Цибуля тепер – у подарунок: українські фермери масово позбавляються овочу
Показати ще

Фолловери почали активно коментувати даний пост. Більшість з них привітали з Новим роком, а хтось відзначив красу дружини Миколаєва.

"🎄🎉🎉🎉🥂 З Новим роком!!! Урааа!!!🎆 "; "З Новим роком з Холмська🥂 за любов !"; "Красуня-Снігуронька🔥🔥🔥🔥🔥🔥😍", - повідомляють вони.

Нагадавши, Таїсія Повалій перетворилася на Снігуроньку зі Стасом Михайловим - Ігоря Ліхуту ніхто і не покликав: "одна насолода". Таїсія Повалій обрадує свою численну армію шанувальників в новорічні свята

Раніше Знай писав, Таїсія Повалій розкрила секрет, чому в 57 має зовнішність 30-річної: "зате як виглядаю". Українська співачка нещодавно відсвяткувала день Народження і здивувала своїм моложавим виглядом.

Також Знай повідомляв, Таїсія Повалій "привезла" в Україну заборонених Баскова і Кіркорова: співають разом, як і 10 років тому. Таїсія Повалій вирішила поділитися великою радістю