Ані Лорак привітала своїх шанувальників з Новим роком. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Українська виконавиця на цей час живе в Росії з дочкою. Проте вона періодично радує своїх шанувальників різними композиціями, кліпами і концертами. У жінки велика фан-база з різних країн світу, зокрема на Instagram-сторінку підписано 7 мільйонів осіб. Останні намагаються активно лайкати і коментувати кожен її пост.

31 Грудня на її Instagram-сторінці з'явився пост, в якому сама співачка привітала українців зі святом. Жінка супроводила свій пост червоним обтягуючим платтям.

"Мої любі, З Новим роком!🎉 Бажаю вам здоров'я, любові і гармонії💕 нехай виконуються бажання серця і буде тепло на душі🙌 🏼", - повідомила вона.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Фолловери відгукнулися на повідомлення співачки. Велика частина з них відгукнулася взаємним привітанням.

"З Новим роком! Ура! 💥 💥 💥 Прекрасного свята! ❤ ️ "; "З Новим роком 🎄!! Нехай здійсняться всі мрії ☺️Ані Лорак, обожнюю, найкраща співачка 😘"; " з Новим роком, Кароліна Мирославівна! ❤ ️ "; "Улюблена Кароліночка з Новим роком! Бажаю вам і вашій донечці міцного здоров'я щастя благополуччя натхнення любові і позитиву!❤ ️ 💋 ",- повідомляють вони.

Раніше ми писали про те, що Маша Распутіна згадала про сварку з Кіркоровим і вінчання з одруженим: "мені б мужиком народитися"

Як повідомляв Знай.uа, Філіп Кіркоров під ручку "вигуляв" розведену з Елджеєм Настю Івлєєву: "Бенкет під час чуми..."

Також портал Знай.uа писав, що Ані Лорак вибігла в мороз на вулицю і забула прикрити найголовніше-ось як потрібно зустрічати Діда Мороза: "вже близько"