Віра Кекелія, як і багато інших зірок "Кварталу 95" і "Жіночого кварталу", поділилася кадрами свого святкування Нового року.

Виявилося, що вона компанією полетіла на Мальдіви, де це свято настало на чотири години раніше. Тим більше, їм там не потрібні ні шапки, ні куртки. Там снігу немає, тому Віра разом з іншими постала в легких нарядах, запалюючи на танцполі перед своїм чоловіком Романом Дудою. Знімками і відео вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 70 тисяч осіб.

Віра Кекелія, фото з instagram
Віра Кекелія, фото з instagram

"Найколоритніший Новий рік в моєму житті🥳 2022❤️ Фото @marta_adamchuk🥰", - пише Віра Кекелія в публікації.

Вона постала в легкій оксамитовій сукні з дивовижним вирізом на грудях. На відео максимально віддалася танцю, енергійно рухаючи своєю попою близько до камери. А наостанок станцювала жаркий танець зі своїм чоловіком.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Які ви❤️ Мур. Нехай так і буде завжди! У новому році", "Щаслива, красива, З Новим роком!🥳", "Супер фотографія", "Дуже красива дівчина, дуже", "Краще б українські курорти піднімали. Бердянськ, Одесу і т. п. чому українські курорти ніхто не піднімає? Везли б мільйони по Україні", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Віру Кекелію з "Жіночого кварталу" застали на сіннику з подружкою: "Погода закликає..."

Як повідомляв "Знай.ua", Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" показала інтимний вечір з Melovin: "Відчувала себе..."

Знай.ua писав, зірка "Жіночого кварталу" потрясла попою перед Катею Нікітіною заради Потапа: "У подруги класна..."