Катерина Осадча разом з чоловіком Юрієм Горбуновим вирішила відсвяткувати Новий рік у Буковелі, як і багато інших українців, зірки шоу-бізнесу.

Наприклад, ще недавно звідти ділилися фотографіями телеведучий Володимир Остапчук з Христиною Горняк. А зараз знімки виставила ведуча "Світське життя", але ось постала в кадрі сама. Вона зазначила, що 2022 рік почався дуже добре, бо їм вдалося і подихати, і поїсти. Про це вона розповіла на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,7 мільйона чоловік.

Горбунов і Осадча
Горбунов і Осадча

Подібної публікації у Юрія Горбунова немає - він вирішив нагадати українцям, що на телеканалі "1+1" відбулася прем'єра фільму "Скажене весілля 3", який, судячи з коментарів, сподобався не всім через надмірну кількість реклами.

"Такий гарний початок року! Гуляли, дихали, їли... :) як пройшло ваше перше січня?", - пише Катерина Осадча, в Білій курточці, перебуваючи на вершині.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Катерина Осадча та Юрій Горбунов, фото: Instagram
Катерина Осадча та Юрій Горбунов, фото: Instagram

"Точно так же, гуляли, їли, насолоджувалися сім'єю❤️", "Так, там красиво! Фото прекрасне!❤", "Лежали на дивані... Не ворушилися... Не дихали... 😂", "Господи, яка ж Україна прекрасна", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Катерина Осадча та Юрій Горбунов влаштували дивні ігри зі своїми дітьми: хто стане "королем"

Як повідомляв "Знай.ua", чоловік Каті Осадчої Юра Горбунов розповів про дорослі забави: "7, міг 12, але здав..."

Знай.ua писав, Катерина Кухар з "Танці з зірками" стала Дженіфер Лопес, а Горбунов відкрив таємний грішок: "Всі такі, не будемо юлити"