Третя дружина популярного українського музиканта Віктора Павліка, Катерина Репяхова, яка влітку 2021 року стала мамою маленького Михайла, може похвалитися досить великою аудиторією шанувальників в соцмережі Instagram. Там за її життям спостерігають 156 тисяч цікавих співгромадян.

На цей раз молода матуся вирішила поділитися кількома кадрами того, як вони з чоловіком зустріли сьомий спільний Новий рік, і перший в компанії маленького синочка.

"Наш 7 Новий рік разом. І перший з синочком", - похвалилася дівчина, яка за сумісництвом також є концертним директором виконавця.

На фото і відео Віктор Павлік і його дружина одягнені вбрання, виконані в чорно-білих кольорах. У Віктора-білий піджак, чорна футболка і штани з різноколірними штанинами. У Катерини - чорно-біле плаття на запах, чорна сумочка-клатч і чорні високі чоботи.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

"З Новим роком, мої зайчики улюблені!", "З Новим роком! Здоров'я міцного вам, сімейного благополуччя, миру, удачі і виконання бажань! Нехай 2022 рік буде краще, успішніше, щасливіше! Синочок нехай радує вас!", "Розумнички!!!! Щоб ще 7777777... були разом", - бажають сімейству фанати.

"Чоботи зайві", "Який несмак, що він що вона, один костюм на всі концерти, супер", - обурюються деякі.

"Це не один костюм на всі концерти, а знакова історія з життя Віктора Франковича. Його образ з часів Анни-Марії 1992 року. Але вам в будь-якому випадку не догодиш», - відповіла Катерина.

Нагадаємо, Катя Репяхова показала ніжність Віктора Павлика з синочком після скандалу - як нічого і не бувало: "дуже тепле, сімейне"

Як повідомляв Знай.uа, Катя Репяхова перед святами розповіла про найяскравішу подію в 2021 році: "мріяла з самого дитинства"

Також портал Знай.uа писав, що Віктор Павлік з сином розтанули в обіймах найріднішої жінки - і все це на очах у Каті Репяхової: "скільки радості"