Катерина Нікітіна любить демонструвати красу свого тіла, гнучкість і вміння на пілоні.

Якось нещодавно вона запалила прямо на сцені "Жіночого кварталу" перед багатотисячною публікою. Комедійна актриса ділилася кадрами на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 50 тисяч осіб. А зараз, втім, як і інші зірки шоу-бізнесу поділилася відео, як вона відсвяткувала Новий Рік.

Скрін, Instagram Нікітіна
Скрін, Instagram Нікітіна

"Це буде нова історія2022🤞", - пише Катерина в публікації.

Вона виставила спільний пост разом з большегрудой красунею в сукні з глибоким вирізом, яка і танцює разом з нею близько новорічної ялинки. Катерина зважилася на більш скромне вбрання, з голим плічком і однією ручкою.
Після цього послідувала ще одна публікація, але вже з фотографіями - кольорової і чорно-білої.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Ці рухи🔥", "Ну що за малятка🥰", "Красуня❤️", "Дівчата як зірки (с) Андрій Губін", "Шикарна🥰", "Чудові сонечка❤️", "З Новим роком Вас красуні❤️ ви неймовірні❤️", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Катя Нікітіна з "Жіночого кварталу" змінила мікрофон на пілон стриптизерки: "Шалена імператриця"

Як повідомляв "Знай.ua", "Квартал 95" розділ Катерину Нікітіну прямо на сцені - українці не можуть відірвати очей: "Що за погляд?"

Знай.ua писав, зірка "Жіночого кварталу" знайшла собі багатенького дідуся в особі Стаса Боклана: "Він моя квартира, у мене дуже мало грошей"