Олексій Завгородній розповів про новорічний настрій у житті кожної людини. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Популярний український артист і учасник групи Mozgi Олексій Завгородній, більш відомий як Позитив, частенько радує шанувальників різними фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 610 тисяч осіб. Іноді він спілкується з ними у форматі сторіз.

31 грудня, коли всі знаменитості вітали українців з Новим роком, Завгородній також відзначився і опублікував фотографію на тлі маленької штучної ялинки. У підписі до посту він повідомив, що новорічний настрій створюється людьми.

"Якщо шукаєш новорічний настрій - згадуй дитинство 💥. Це час, коли з першим снігом і першими мандаринами на полицях магазинів наступало відчуття казки. Ошатна ялинка, подарунки від рідних, марафон "Один вдома" і затишні посиденьки — для мене це одні з найтепліших спогадів у житті. Тоді здавалося, що казка з'являється сама. Насправді створюємо її ми😎", - зазначив він.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Раніше портал Знай.uа писав, що Оля Полякова вперше розповіла, як над нею познущався відомий продюсер: "Дупло прийшло співати".Оля Полякова і Маша Єфросиніна нещодавно презентували на YouTube новий спільний проект - "дорослі дівчатка".

Як повідомляв " Знай.ua", Надя Дорофєєва нагнулася, але нічого не вийшло, Дантес все пояснив: "Полпятого"

Знай.ua писав, не Дорофєєва і не Завгородня? Позитив знайшов собі нову красуню і нарвався: "Уходи, бесиш"