32-річний Олександр Топольський став головним героєм 12 сезону шоу "Холостяк".

Чоловік побудував успішний бізнес в США, а зараз розповів, як у нього пройшов 2021 рік, і відразу ж заявив, що перестав прописувати будь-які глобальні плани через непередбачуваність часу і безглуздість даної затії.

Алекс Топольський, фото: Instagram
Алекс Топольський, фото: Instagram

"Як то кажуть, хочеш розсмішити Бога, розкажи йому про свої плани на завтра. Це висловлювання актуально, як ніколи. Я усвідомив і відчув на собі, справжню цінність справжнього моменту, тому що ритм життя сповільнився і відчуття часу і енергії стало більш інтенсивним. Саме цей рік навчив мене проявляти гнучкість до змін, не протистояти їм в різних всіляких епостасіях", - пише Алекс в публікації.

Це стосується войовничого неприйняття, роздратованості, злості, які вдалося переобразувати в неймовірному спокою.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Алекс Топольський, фото з Instagram
Алекс Топольський, фото з Instagram

"Холостяку" вдалося усвідомити, що йому недоступна можливість змінювати що завгодно поза його контролем. Тому він сфокусувався лише на речах, які знаходяться під його "володінням" - це психологічний і емоційний стан, думки, здоров'я.

Нагадаємо, "Холостяк" Алекс Топольський вибрав новорічну ніч, щоб зізнатися в коханні: "В передчутті"

Як повідомляв "Знай.ua", Злата Огнєвіч ніжно "зчепилася" з красунею після невдачі на "Холостячці": замінить і Тарапату, і Шевченка

Знай.ua писав, "Холостяк" Алекс Топольський висунув суворі правила, таке залицяльникам Злати Огнєвіч і не снилося: "Я вибираю..."