Зовсім недавно ми писали про те, як Максим Галкін взяв участь у шоу на Youtube під назвою "Я себя знаю", в ході якого розповів про ганебну історію, пов'язану з Миколою Басковим.

Популярний російський артист, гуморист, телеведучий, актор і навіть пародист часто радує шанувальників будь-якими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 9,2 мільйонів чоловік. Але зараз ми знову повернемося до "Я себя знаю", тому що один з користувачів виклав в TikTok інший кумедний момент з Галкіним.

Алла Пугачова і Максим Галкін, фото: Instagram
Алла Пугачова і Максим Галкін, фото: Instagram

"Я прийшов до Берлінського зоопарку. Там є орангутанг, він завжди сидить спиною до скла. Ну щоб вам зараз його зобразити, я все-таки ось так ось сяду. Так сидить... цей орангутанг, і я звернув увагу, що він через кожну хвилину-півтори. Він робить так (обертається). Я вирішив, що це у нього нервовий тик і я відійшов ось туди, розуміючи, що якщо він зараз повернеться, він мене не побачить. І якщо у нього нервовий тик, він просто так само зробить", - говорить Максим Галкін.

Однак все пішло не за сценарієм. Тварина обернулася, не побачила артиста за своєю спиною і почала його пошуки, щоб знову з усмішкою подивитися на людину і обернутися.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

@ya_kohun

Это и другое в inst: standup_60 #максимгалкин #ясебязнаю #kohuny

♬ Ofenbach_Be Mine - kohuny

"Всі ми трошки цей орангутанг", "Мені б теж стало незручно, якби мене навіть орангутанг почав зневажати", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Алла Пугачова привітала з Новим роком словами з далекого 1999, порадувавши Максима Галкіна: "27 років минуло, а досі актуально"

Як повідомляв "Знай.ua", Сергій Лазарєв розкритикував Потапа і Настю за вчинок 10-річної давності: "Днище"

Знай.ua писав, Микола Басков буде піклуватися про самотнього Філіпа Кіркорова на схилі років - вже про все домовилися: "Я твоя старість"