Як відомо, 15 грудня стало відомо про те, що аргентинський футболіст Серхіо Агуеро завершив кар'єру. Причиною цьому стали проблеми зі здоров'ям Товариш Мессі вирішив підтримати чоловіка.

Новий пост був розміщений на його сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є. Регулярно чоловік ділиться в мережі особистими кадрами, фотографіями з дружиною і дітьми.

Цього разу пост присвячений його близькому товаришеві - Серхіо Агуеро. Через проблеми зі здоров'ям він був змушений завершити свою кар'єру.

"Практично всю кар'єру разом, Кун ... Ми прожили дуже прекрасні моменти, а які були не дуже, змушували нас все більше і більше об'єднуватися і ставати більше друзями. І ми збираємося і далі жити з ними разом поза полем" - почав свою публікацію чоловік.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Ще в кінці грудня чоловік відчув себе погано під час матчу, і відразу ж його доставили в лікарню. Спочатку передбачалося, що тахікардія не завадить продовжити кар'єру, і зовсім скоро він знову повернеться в стрій, але, цього не сталося.

15 грудня він оголосив про завершення кар'єри, так як проблеми виявилися серйознішими.

"Дуже боляче бачити, як ти повинен перестати робити те, що тобі подобається найбільше через те, що сталося. Безсумнівно, ти і далі будеш щасливий, тому що ти - людина, що передає щастя. Тепер починається новий етап у твоєму житті, і я переконаний, що ти проживеш його з посмішкою" - продовжив Мессі.

Він також поділився цілою серією фотографій, які були зроблені в різні періоди їх дружби.

Нагадаємо, що Ліонель Мессі став володарем "Золотого м'яча-2021": "обскакав" Роберта Левандовського

Раніше повідомлялося, що Ліонель Мессі офіційно "приділив" Кріштіану Роналду

Також, еслі не Мессі-то хто? Роналду з ганьбою упустив свій "золотий м'яч", повний список його конкурентів