Анастасія Волочкова порадувала. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Анастасія Волочкова відома не тільки в якості прима-балерини, але і неоднозначним витівкам в соціальних мережах. Російська знаменитість постійно публікує Відверті пости з російської лазні, де прикриває оголене тіло листочками, а також численні шпагати в різних місцях.

2 січня дівчина опублікувала пост в соціальній мережі Instagram. Вона постала поруч з молодим жеребцем.

"Щасливі емоції!❤️🔥 #анастасияволочкова", - повідомила вона.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

Фолловери активно почали коментувати даний пост. Більшість з них відзначили красу співачки.

"Неважливо на якому одязі одягнена Настя , але Настя добра хороша щедра і з чистою душею жінка❤️"; " Настя, яке гарне фото👏"; " Будьте щасливі в Новому році❤️❤️"; "нехай щасливі емоції будуть поруч з Вами❤️весь цей рік"; "Настя, ти дуже хороша людина", - повідомила вона.

Раніше повідомляли, Анастасія Волочкова "домагається" екс-учасника групи "Ленінград", поки у неї є чоловік: "буду подавати в суд за переслідування".

Як повідомляв Знай.uа, Микита Джигурда на шоу Максима Галкіна згадав про своє коріння і заговорив на солов'їній: "не помре дух України".

Знай.uа писав, Анастасія Волочкова проміняла Джигурду на "сивого" красеня, якого обшукалася дружина: "Я не загроза".